Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Тернопільщині оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю українців в окупованій Керчі

Сумуємо разом з українцями на окупованих територіях...

Новинарня

На Тернопільщині оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю українців в окупованій Керчі

На загальнодержавному рівні цього таки не зробили

19 жовтня в Тернопільській області оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю українців в окупованій Керчі. На знак скорботи приспустили Державний прапор України з чорною стрічкою. Також обмежили проведення розважально-концертних заходів на території області, йдеться в повідомленні прес-служби Тернопільської ОДА, інформує Gazeta.ua.

"Те, що сталося у Керчі в середу, 17 жовтня, важко осягнути здоровим глуздом. Ця трагедія не може залишати байдужими та не може не викликати реакції, адже потерпіли українці, їхні рідні та близькі", - сказано в повідомленні.

Те, що сталося у Керчі в середу, 17 жовтня, важко осягнути здоровим глуздом. Ця трагедія не може залишати байдужими та не може не викликати реакції, адже потерпіли українці, їхні рідні та близькі.

"Це трагедія всього українського народу, адже лихо сталося з нашими співгромадянами, які в Криму перебувають під тимчасовою окупацією північного сусіда-агресора. Коли гинуть українські громадяни, де б це не відбувалося, – це біда. Саме тому зі свого боку українська сторона зробить усе можливе, аби максимально допомогти постраждалим. Бо немає чужих дітей. А ці діти, які постраждали, - народилися на території України", – сказав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

У цьому випадку, зауважує він, – це сигнал для українських спецслужб, які мають спрацювати на випередження, щоб подібне не повторилося на підконтрольних Україні територіях.

Telegram Channel