Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рятувальники навчали громадян правилам пожежної безпеки

Людей попередили, що за випалювання сухої рослинності передбачена відповідальність перед законом.

Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники навчали громадян правилам пожежної безпеки

Сьогодні для попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій рятувальники спільно з соціальними працівниками Рівненської сільської ради Любомльського району провели відпрацювання з безпеки життєдіяльності житлового сектору сіл Рівне, Борове та Гуща

Працівники ДСНС особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки, а саме довели до громадян заходи безпеки під час експлуатації електронагрівальними приладами та пічним опаленням та розповіли про першочергові дії при виникнення пожежі та інших надзвичайних ситуаціях, про їх наслідки та способи запобігання. Про це повідомляється на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

 Крім цього, рятувальники звернули увагу селян на недопущенні підпалів сухої трави, які щороку завдають чималих збитків.

Крім цього, рятувальники звернули увагу селян на недопущенні підпалів сухої трави, які щороку завдають чималих збитків. Особливо це стосувалося людей похилого віку, які підпалюють сухотрав’я поблизу осель та на полях, що межують із лісовими насадженнями чи в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду.

Люди попереджені про те, що за випалювання сухої водно-болотної рослинності передбачена не лише адміністративна відповідальність, а у складних випадках навіть кримінальна. Тому рятувальники закликали селян не допускати пошкоджень і знищення рослинності на території їх сільської ради та бути свідомими і раціональними користувачами природних ресурсів краю.

Telegram Channel