Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Києві внаслідок удару струмом на даху електрички підліток отримав опіки 45% тіла

Як же ж так?!

Скріншот: УНІАН

У Києві внаслідок удару струмом на даху електрички підліток отримав опіки 45% тіла

З двома друзями вирішив розважитися у вкрай сумнівний спосіб

У Києві внаслідок удару струмом на даху електрички підліток отримав опіки 45% тіла.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Відділ комунікації столичної поліції, учора ввечері на залізничній станції «Дарниця» троє 13-річних хлопців залізли на дах електропотяга, щоб покататися.

Один із них доторкнувся до електричної дуги та отримав потужне ураження струмом.

«Один із них доторкнувся до електричної дуги та отримав потужне ураження струмом. Товариші потерпілого підлітка одразу ж викликали швидку. Із опіками 45% тіла непритомного хлопця госпіталізували. Наразі він вже прийшов до тями», - йдеться у повідомленні.

Інформація про вказаний факт зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дарницького управління поліції. Правоохоронці детально вивчають причини та обставини інциденту, а після завершення перевірки події буде надана відповідна правова оцінка.

На батьків трьох підлітків складені адмінпротоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Матеріали будуть передані до суду для винесення рішення відповідно до чинного законодавства. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - сказано у повідомленні.

Telegram Channel