Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Львові просто посеред вулиці раптово помер Маркіян Іващишин, один із провідників «Революції на граніті»

Як же ж так?!

Фото: AndriySadovyi

У Львові просто посеред вулиці раптово помер Маркіян Іващишин, один із провідників «Революції на граніті»

Ймовірно у чоловіка обірвався тромб

У Львові у віці 52 років помер відомий громадський діяч, засновник мистецького об’єднання "Дзиґа", а також один із провідників "Революції на граніті" Маркіян Іващишин.

Про це на засіданні сесії Львівської обласної ради повідомив її голова Олександр Ганущин, інформує УНІАН.

Як повідомляють львівські ЗМІ, Іващишин йшов вулицею Кубійовича у Львові як раптом йому стало зле і він впав на тротуар. За даними медиків, причиною смерті став тромб, який обірвався.

Іващишин йшов вулицею Кубійовича у Львові як раптом йому стало зле і він впав на тротуар. За даними медиків, причиною смерті став тромб, який обірвався.

Свої співчуття у зв’язку зі смертю Іващишина вже висловили міський голова Львова Андрій Садовий, а також лідер гурту "Океан Ельзи" та партії "Голос" Святослав Вакарчук. 

Маркіян Іващишин народився 1966 року у Львові і був активним членом відомого у місті Студентського братства. 1990 року він разом із Олесем Донієм були провідниками студентської "Революції на граніті" у Києві. Окрім цього, він також був співзасновником мистецького об’єднання "Дзиґа", депутатом Львівських обласної та міської ради. 2004 року разом із Владиславом Каськівим став одним із засновників громадської ініціативи "Пора".

Telegram Channel