Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кадри Зеленського з-під Медведчука

Олександр Качур та Софія Федина: Антимайданівець садить Майданівку…

Фото із сайту Тетяни Чорновол.

Кадри Зеленського з-під Медведчука

Кого Зе набрав? Як не копнеш – вилазить українофобське чмо зі злодійськими замашками

Про це пише журналістка та народний депутат України VIII скликання Тетяна Чорновол. Подаємо її допис повністю:

«Поцікавилася адвокатом Зеленського – депутатом «Слуги народу» Качурою Олександром Анатолійовичем, який погрожує кинути за грати  депутата «ЄС» Софію Федину.  Це за його заявою на-сто-відсотків-свій Рябошапка почав кримінальне переслідування. Відразу знайшла фотодоказ, що він «медведчуківське» г…  Його фото з символікою «Українського вибору» було на сайті медведчуківської організації. Зараз фото видалили, але воно залишилось в скрінах в твітері. Під фото написано, що Олександр Качур – лідер Солом’янської організації «Український вибір».

 

 

  Якщо хтось гадає, що це можна підробити, може зайти в бази реєстрації підприємств. Олександр Качур в певний час навіть був керівником «Українського вибору». Перед ним був САМ МЕДВЕДЧУК, після нього також сам Медведчук.

 

 

Олександр Качур в певний час навіть був керівником «Українського вибору». Перед ним був САМ МЕДВЕДЧУК, після нього також сам Медведчук.

А тепер зауважте, коли він був замість Медведчука.

 

 Під час Майдану!!!

І це не реванш?  Антимайданівець садить Майданівку…

Але це ще не все.

Якщо дивитися на бізнес-зв’язки Олександра Качури в реєстрах підприємств, то легко прослідкувати, що саме  він займався юридичним супроводом «походу» українофоба і збоченця Анатолія Шарія на вибори у Верховну Раду.

Пам’ятаєте, раптово виявилося, що Партія Шарія (щойно створений проект Портнова для потреб  Зеленського) вже три роки, як формально існує.  Цим займався особисто Олександр Качура.

І це не реванш?  Антимайданівець садить Майданівку…

Отже, це зелене медведчуківське г… ще й батько партії Шарія.

 

 Ну і на решті, – це звичайний злодюжка, який в часи війни займався мінімізацією сплати податків в державний бюджет. На верхньому скріні з реєстрів підприємств видно, що Качура бенефеціар Інформаційного Агенства «Українська позиція»

А це посилання ухвали суду, https://opendatabot.ua/court/81060295-ad0bc7c9bcd30fa07a40b419f048bca6. Це підприємство – фігурант кримінальної справи з відмивання коштів – «незаконного переведення безготівкових грошових коштів в готівку».

До речі, ухвали 2018 – початку 2019 року. В цей час Качура активно фінансує виборчу кампанію Зеленського. Зараз ці кримінальні справи закриті.

До речі, ухвали 2018 – початку 2019 року. В цей час Качура активно фінансує виборчу кампанію Зеленського. Зараз ці кримінальні справи закриті.

Так що, На-сто-відсотків-свій Рябошапка взагалі-то не Федину повинен переслідувати, а Качуру».

Джерело: Сайт Тетяни Чорновол.
Telegram Channel