Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що нам віщують зорі на тиждень

Волинь-нова

Що нам віщують зорі на тиждень

Гороскоп на 27 січня – 2 лютого

ОВЕН. Вчіться новому: відвідайте лекцію або запишіться в автошколу. Працюйте над собою: аналізуйте правильність своїх дій та цілей. Не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. У вихідні побудьте з родиною. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Вдасться винятково грамотно організувати робочий процес і створити дружню обстановку у колективі. Але не ставте перед собою надзавдань. У вихідні важливо налагодити стосунки з близькими. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Досить стабільний і гармонійний період. Ваші проєкти виявляться затребуваними й принесуть прибуток. В особистому житті очікуються приємні зміни й поповнення у сімействі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РАК. Тиждень буде непростий, але вдалий. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами та зв’язками. Прикусіть язичок, щоб він не став вашим ворогом. У вихідні чекає відверта розмова з близькими людьми. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

ЛЕВ. Забудьте про страхи, зберіться з силами та думками – і вперед, на новий рівень. Можливі серйозні зміни у ваших планах і навіть у долі. Не забувайте радитися з близькими, вони на вашому боці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ДІВА. Для здійснення задумів вам потрібен надійний партнер. Будьте уважніші до натяків начальства. Почуватиметеся незатишно й сковано на офіційних заходах. У вихідні одержите те, чого давно прагнули. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ. Обережність і терпіння – ваші головні союзники. Не втягуйтеся в конфлікт у верхах, але й не упускайте можливості довідатися щось цікаве. Вихідні корисно наповнити інтелектуальним змістом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН. Більше часу приділяйте своїй половинці, це додасть вам сил і натхнення. Успішними будуть справи, розпочаті разом із друзями. У вихідні будьте максимально турботливими до близьких. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ. На роботі доведеться розбиратися з паперами й численними проблемами. Можливе відчуття нестабільності, але начальство буде вами задоволене. Друга половина тижня буде спокійнішою. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. Жити стане легше. Багато проблем відступлять або вирішаться самі. Зірки пророкують вам розширення кола спілкування, нові знайомства. Щоб уникнути непорозумінь із друзями, не балакайте зайвого. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ. Приділяйте більше часу повсякденним обов’язкам. Доведеться брати відповідальність на себе. Усе сприятиме здійсненню давніх планів. Не відмовляйтеся від запрошень, шансів завести потрібні зв’язки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

РИБИ. Поспішайте завершити намічені справи, потім буде важко надолужувати упущене. Зберігайте спокій і критичне мислення, не будьте надто довірливі. У вихідні влаштуйте сімейну вечерю. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel