Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Начальник пошти із Жидичина привласнила понад 190 тисяч гривень

Як же ж так?!

Фото: Досьє 102

Начальник пошти із Жидичина привласнила понад 190 тисяч гривень

За процесуального керівництва Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури слідчими Ківерцівського відділу поліції повідомлено про підозру в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем начальнику відділення поштового зв’язку Жидичин Волинської дирекції АТ «Укрпошта»

Упродовж січня 2019 року посадовець систематично вилучала готівку з каси для власних потреб. Таким чином привласнила понад 183 тисячі гривень. Окрім того, керівник наклала руку і на продукти харчування вартістю понад 7 тисяч, які реалізовували у відділенні. Незаконними діями посадовця Волинській дирекції АТ «Укрпошта» заподіяно збитків на суму понад 190 тисяч гривень.

Упродовж січня 2019 року посадовець систематично вилучала готівку з каси для власних потреб. Таким чином привласнила понад 183 тисячі гривень.

Наразі вже колишньому начальнику відділення повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину. Триває досудове розслідування. За вчинене передбачено покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel