Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У середу на Волині буде прохолодно. Та ще й дощ...

Що ж це за погода така?!

Фото gk-press.if.ua

У середу на Волині буде прохолодно. Та ще й дощ...

Літо геть не хоче виконувати свої обов'язки...

Якою буде погода на Волині завтра, 3 червня:

3 червня у Луцьку буде хмарно. Вночі невеликий дощ, вдень дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8º тепла, вдень 12-14º тепла. 

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий дощ, вдень дощ, місцями гроза, слабкий град. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9º тепла, вдень 10-15º тепла. 

Найтепліше 3 червня було у 1964-му році – плюс 30,6 градуса, найхолодніше – у 1977-му році – плюс 3,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

У цей день вшановується пам'ять рівноапостольного царя Костянтина і матері його цариці Олени. У народі Олену називали Льоносійкою, так як це був час для посіву льону. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Також по цьому дню судили про початок зими: «Якщо 3 червня дощ з градом, то 3 грудня - сніг з крупою». Можуть з'явитись перші гриби: червоноголовці, підберезовики, білі.

Прогноз погоди на післязавтра:

4 червня синоптики також прогнозують хмарну погоду. Невеликий дощ. Гроза. Вночі та ранком місцями туман. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9º тепла, вдень 15-20 м/с. Температура вночі 4-9º тепла, вдень 15-20º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel