Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Крадіїв лісу з Рівненщини затримали у Київській області

Крадіїв лісу з Рівненщини затримали у Київській області

Відділ комунікації поліції Вінницької області повідомляє, що до місцевої поліції надійшло повідомлення від директора Погребищенського райагролісу про те, що у лісі в селі Сніжна невідомі особи вчиняють незаконну порубку дерев

На місце вчинення злочину прибула слідчо-оперативна група поліції та група реагування патрульної поліції. Четверо правопорушників, які різали дерева, побачивши поліцію, кинулися втікати на мікроавтобусі «Mercedes Sprinter». Декілька мобільних груп поліції почали їх переслідувати, передає «Рівне вечірнє».

Втікаючи від поліцейських, крадії дорогою викинули викрадену деревину та інструменти.

Зловмисників поліцейські наздогнали у селі Гайворон Київської області. Один з низ тримав у руках предмет, схожий на пістолет. Працівники поліції зробили постріл вгору та наказали здатися. Двоє зловмисників були затримані, а двоє їх подільників - кинулися навтьоки. Тепер втановлюється місце їх перебування. Втікаючи від поліцейських, крадії дорогою викинули викрадену деревину та інструменти. Сума завданого збитку встановлюється.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за фактом незаконної порубки лісу. Правопорушникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Telegram Channel