Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Смертельна аварія біля Луцька: водій-екс-поліцейський відмовився пройти тест на алкоголь (відео)

Геннадій Єпіфанович.

Волинські новини.

Смертельна аварія біля Луцька: водій-екс-поліцейський відмовився пройти тест на алкоголь (відео)

За кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП під Луцьком, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив чоловік загиблої в ДТП жінки.
З його слів, його дружина з донькою рухались в таксі з Луцька у напрямку Ківерців. В селі Дачне біля підйому на міст водій зупинився, аби пропустити зустрічний автобус та виїхати на об’їзну.
В цей час в попутному напрямку рухався Єпіфанович за кермом Mercedes-Benz, який влетів в Chevrolet Aveo ззаду. Від удару таксі викинуло на зустрічну – просто на зустріч рейсовому автобусу.

Від удару водій таксі і пасажирка загинули, 9-річну доньку пасажирки госпіталізували в лікарню.

Від удару водій таксі і пасажирка загинули, 9-річну доньку пасажирки госпіталізували в лікарню.
«Відразу після аварії Єпіфанович пересів на пасажирське сидіння і заявив, що «всі питання – до водія. Мав всі ознаки алкогольного сп’яніння але проходити тест на вміст алкоголю він навідріз відмовився, це зафіксовано на відео», - каже чоловік загиблої. Факт відмови проходити медичне освідування зафіксували і медики, матеріали долучили до кримінальної справи. Зараз Єпіфанович перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Геннадій Єпіфанович працював в структурах правоохоронних органів, в липні 2016 року звільнився з посади начальника Управління карного розшуку УМВС України у волинській області. Одружений, має трьох дітей.

Нагадаємо, в селі Дачне, що під Луцьком зіткнулись водій служби «Морячок Таксі», легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала 9-річна донька пасажирки, її госпіталізували.

 

 Тим часом як повідомили у прес-службі ПраТ «Волиньобленерго», загинула інженер служби розподільних мереж Софія Швець. Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов, її дочка перебуває у стабільному стані в дитячій обласній лікарні. З його слів, у дівчинки закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та забій легень, у неї стабільний стан, її життю нічого не загрожує.

 

Telegram Channel