Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Як підібрати glo™ під свій стиль: кольори і чохли

Бренд пропонує три моделі девайсу для нагрівання тютюну – gloтм pro, gloтм hyper та gloтм hyper+.

Фото myglo.com.ua.

Як підібрати glo™ під свій стиль: кольори і чохли

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Якщо ви тільки плануєте стати власником пристрою для нагрівання тютюну glo™, бренд пропонує на вибір кілька моделей і варіантів їх кольорів. Більш того, ви зможете придбати стильний чохол у кольорі, який найкраще пасуватиме під ваш гардероб або особисті вподобання. 

Чим особливий пристрій для нагрівання тютюну 

Сьогодні бренд пропонує три моделі девайсу для нагрівання тютюну – glo™ pro, glo™  hyper та glo hyper+. Їх необхідно використовувати в парі зі спеціальними тютюновими стіками*: пристрої нагрівають тютюн до температури 250-280°С, внаслідок чого утворюється насичений нікотином аерозоль. Іншими словами, glo™ – це спосіб вживання тютюну шляхом його нагрівання, а не спалювання.  

В основі роботи цих девайсів лежить інноваційна технологія індукційного нагрівання. Це дозволяє рівномірно нагрівати тютюнові стіки, внаслідок чого утворюється аерозоль із делікатним смаком і насиченим ароматом справжнього високоякісного тютюну. При цьому не відбувається утворення попелу і диму. 

Важливо відзначити, що тютюнові стіки для кожного з девайсів  glo™ потрібні окремі. Для glo pro потрібні стіки формату nano із добірним тютюном високої якості.  

Які бувають кольори у glo™  pro 

Якщо ви плануєте покупку нового пристрою для нагрівання тютюну, виробник пропонує широкий перелік забарвлень для кожної моделі.  Усі варіанти для glo™ pro можна подивитися і замовити з доставкою на офіційному сайті бренду– https://myglo.com.ua/products/glo-pro
  
Пам'ятайте, що вам не обов'язково відкладати покупку або підбирати інший колір, якщо потрібного забарвлення немає в наявності. Замість цього ви можете віддати перевагу нейтральним кольорам, які підходять до будь-якого стилю. Такими кольорами є чорний і білий, а вже до них ви можете придбати чохол у цікавому для вас забарвленні. Це більш практичний варіант, оскільки чохли для glo™ pro представлені ще більшим асортиментом кольорів, ніж самі девайси. 

Чохли gloтм pro: кольори і матеріал виготовлення 

Існує кілька різновидів чохлів***, виконаних із різних матеріалів, що розрізняються за дизайном. Силіконові, наприклад, представлені широким вибором кольорів, зокрема, є моделі, де кожен елемент забарвлено у певний колір. 
  
Текстильні мають обмежену кількість кольорів, але при цьому вони виграють за рахунок естетичних властивостей самої тканини, на якій кольори виглядають інакше, ніж на силіконових чохлах. Такі чохли мають пластикову основу для міцності. 
  
Шкіряні чохли мають усього три варіанти забарвлення, але при цьому натуральна шкіра надійно захищає девайс, презентабельно виглядає, а на її текстурній поверхні кольори грають новими фарбами. Шкіряний чохол також має пластикову основу. 
  
* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 
** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 
*** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™ . 

Telegram Channel