Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Огляд нікотинових паучів VELO Freeze X-Strong

Відчуття від використання цього продукту можуть бути не схожі на попередній досвід споживання нікотину.

Фото go-velo.com.ua.

Огляд нікотинових паучів VELO Freeze X-Strong

Компанія British American Tobacco («Бритіш Американ Тобакко») дає можливість повнолітнім споживачам нікотину спробувати продукт під назвою VELO. Так називаються нікотиновмісні паучі без тютюну

Актуальна лінійка продукції представлена 5 смаками із різним рівнем міцності. Завдяки цьому кожен зможе підібрати паучі під себе і свої індивідуальні вподобання. VELO Freeze X-Strong – це досить міцний продукт, про що свідчать чотири крапки, зазначені на кришці упаковки. У зв'язку з цим пробувати їх рекомендується тільки тим, хто вже знайомий із VELO. Більш детальну інформацію можна знайти на сторінці офіційного сайту, де є докладний опис продукту — https://go-velo.com.ua/products/freeze-12-mg

Відчуття від використання цього продукту можуть бути не схожі на попередній досвід споживання нікотину. Навіть якщо до цього ви споживали досить міцні нікотиновмісні продукти, починати все ж варто з мінімального рівня міцності — 2 крапки. Згодом, коли ви звикнете до VELO, можна пробувати інші смаки в лінійці, зокрема більш міцні з них, наприклад, Freeze X-Strong. 

Нікотинові паучі Freeze X-Strong і що про них варто знати 

До складу паучей входять: 

  • нікотин; 

  • вода; 

  • мікрокристали целюлози; 

  • ароматизатори та підсолоджувачі. 

Freeze X-Strong – це поєднання екстремального смаку перцевої м'яти з прохолодою ментолу

Freeze X-Strong – це поєднання екстремального смаку перцевої м'яти з прохолодою ментолу. Усередині банки знаходяться 20 нікотинових паучів. При середньому споживанні від 3 до 5 штук, такої кількості зазвичай вистачає на 4-5 днів. Відкриту упаковку не рекомендується зберігати понад один тиждень, оскільки паучі підсихають і втрачають свої властивості. 

Кінцевий термін придатності становить 12 місяців із дати виробництва. Більш детальну інформацію, зокрема відповідні умови зберігання, можна знайти на зворотному боці банки. 

Як використовувати нікотинові паучі VELO Freeze X-Strong 

Нікотинові подушечки потрібно розмістити між верхньою губою і яснами збоку. Рекомендується використовувати тільки один пауч одночасно і не довше за 30 хвилин. Після цього часу його треба утилізувати або, якщо поруч немає сміттєвого контейнера, тимчасово помістити використаний пауч у спеціальний відсік на кришці. 

Під час застосування продукту ви відчуєте легке поколювання. Так організм реагує на нікотин. Відчуття поколювання значно зменшується під час подальшого використання паучіві. Слід також зауважити, що нікотинові подушечки Freeze X-Strong не можна поєднувати з їжею або напоями, щоб випадково не проковтнути їх. При цьому продукт VELO не призначений для жування, ковтання чи розсмоктування, оскільки в цьому випадку знижується його ефективність і збільшується ризик пошкодження оболонки пауча. 

Нікотинові паучі: що робити при випадковому проковтуванні 

Якщо така ситуація сталася, потрібно ретельно промити ротову порожнину і звернутися до лікаря при погіршенні самопочуття. Візьміть із собою банку або етикетку продукту. 


 

Telegram Channel