Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чекаємо туристів: жителів та гостей столиці знайомлять із Луцьком (Фото)

Луцька міська рада

Чекаємо туристів: жителів та гостей столиці знайомлять із Луцьком (Фото)

Місто презентує свій потенціал на 24-й Міжнародній туристичній виставці UITT: «Україна — Подорожі та Туризм»

Вона відбувається у Києві з 28 по 30 березня, повідомляє управління туризму та промоції міста Луцької міськради.

На виставковому стенді представлено широкий спектр поліграфії, що знайомить туриста з Луцьком - містом історичним, середньовічним, з вкрапленнями сучасного фестивального життя. Фахові консультації і рекомендації щодо організації подорожі містом надають начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська та начальник відділу промоції міста Богдан Каліш.

На луцькому стенді представлено відпочинок на будь-який смак.

До презентації міста долучилась ГС «Туристичний альянс Луцька». На луцькому стенді представлено відпочинок на будь-який смак: туристична агенція «Нові мандри» розповідає туристам про захоплюючу мандрівку містом на «Волинянці» — першому українському всюдиході, що був зібраний у Луцьку, комплекс відпочинку «Gosti» запрошують відновити сили у затишній атмосфері, туристичне агентство «Патріот» пропонує завітати на нічну театралізовану екскурсію «Романтика та містика Лучеська», культурно-розважальний центр «AdrenalinCity» радить відвідати унікальну територію розваг, а ресторан «Корона Вітовта» пропонує гастрономічні тури та частує потенційних туристів луцькими смаколиками. Також на стенді присутня продукція луцького виробника товарів для подорожей «Trotter».

Стенд міста Луцька користується надзвичайною популярністю.

Луцький стенд зібрав велику аудиторію.
Луцький стенд зібрав велику аудиторію.

 Довідково: Міжнародна туристична виставка UITT: «Україна — Подорожі та Туризм» є однією з найбільших в Україні, в якій беруть участь понад 100 туристичних компаній, провідних туроператорів, національних і місцевих туристичних компаній та організацій, представництв багатьох країн світу, серед яких: Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Чорногорія, Албанія, Литва, Білорусь, Шрі-Ланка, Марокко, Греція тощо. Туристична виставка має всі підстави називатися однією з найбільших в Україні.

Telegram Channel