Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Такої краси, як з цього туалету, не побачиш більше ніде

Місце є частиною одного із найвідоміших туристичних маршрутів.

Lars Grimsby/Statens Vegvesen.

Такої краси, як з цього туалету, не побачиш більше ніде

Норвежці побудували найгарнішу громадську вбиральню з видом на море

Ureddplassen - так називається хвилеподібна зупинка з туалетом на краю фьорда на західному узбережжі Норвегії. Головна її особливість - наявність тераси з приголомшливим видом на Норвезьке море. Про це розповідає Вокруг Света.

 Зупинка знаходиться на трасі Fv17 і є частиною мальовничого маршруту «Узбережжя Хельгеланд», на ремонт якого в минулому році було витрачено 1,5 мільйона євро

«Ureddplassen - це місце для короткої перерви, приємного відпочинку і пікніка або для нічної зупинки під час північного сяйва», - йдеться на сайті туристичного гіда по мальовничих трасах Норвегії. Зупинка знаходиться на трасі Fv17 і є частиною мальовничого маршруту «Узбережжя Хельгеланд», на ремонт якого в минулому році було витрачено 1,5 мільйона євро. І хоча виникнення черги перед туалетом на цій трасі малоймовірно, поруч були встановлені лавки з рожевого мармуру. З того ж каменю, який використовувався при будівництві будівлі штаб-квартири ООН в Нью-Йорку. З нього також зроблені сходи, що ведуть на берег моря.

Telegram Channel