Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

Чи соромно Володимиру Гунчику перед волинянами знає Ігор Палиця (Фото та відео)

Голова Обласної ради розповів про досягнення

Першим у порядку денному 19-ї сесії був звіт голови обласної ради, який пообіцяв у вересні цього року відкрити найсучасніший в Україні перинатальний центр.

Ігор Петрович звітує перед депутатами.

 

 – Я дякую депутатам і керівникам всіх комісій за боротьбу і за те, щоб запрацювало наше підприємство. («Волиньприродресурс» - авт.). А розчарований і незадоволений, що ми не могли переконати правоохоронні органи нашого краю чи держави в тому, що ми не хочемо вкрасти з цього підприємства гроші. «Волиньприродресурс» – це підприємство всієї області, не Палиці, не Столяра, не Савченка, не Гунчика! – заявив Ігор Петрович. – Якби в нас були мільярди... Ми будемо будувати школи, лікарні..

А далі пішов шквал критики на адресу екс-голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Чітка відповідь на одне із запитань.

 

 – Сьогодні Володимира Петровича немає. Йому соромно дивитися нам в очі. Що він зробив на посаді за два роки? Що він підписав? Загнав нас у суди? А далі – що? А далі треба по вулиці ходити, зустрічатися з лучанами та волинянами. Їхати до себе в Камінь-Каширський. Його спитають, де гроші, де школи і садочки, а він цього не скаже, – резюмував Ігор Палиця.

Я знаю кожен садочок і кожну школу, побудовані за ці роки. А чи знає про них голова облради?

Володимр Гунчик відповів Ігорю Палиці у Фейсбук. «На репліку голови облради. Мені волинянам в очі дивитись не соромно. Я знаю кожен садочок і кожну школу, побудовані за ці роки. А чи знає про них голова облради?», – написав він.

Telegram Channel