Випив каву – закуси стаканом
Їстівний посуд врятує світ від пластику
У Болгарії створили революційний варіант звичного стакану для кави — Cupffee, який зроблений з вафлі та є їстівним. Хрусткий і смачний, він допоможе врятувати безліч дерев і скоротити кількість відходів. Про це розповідає портал Велика Епоха.
Випивши кави, чашку можна з'їсти або викинути — у цьому випадку вона повністю розкладеться через декілька тижнів
Цей унікальний посуд створили і запатентували Младен Джалузов і Мирослав Запрянов з Пловдива. Cupffee виготовлена з вафлі, яка зберігає хрусткі властивості до 40 хв. Випивши кави, чашку можна з'їсти або викинути — у цьому випадку вона повністю розкладеться через декілька тижнів. Хрустка еco friendly-чашка підходить не тільки для кави, але і для всіх видів гарячих і холодних напоїв, а також для будь-яких інших речей, за вашою уявою. Теплостійкість і вологостійкість Cupffee досягається без будь-яких покриттів або шарів, і чашка не змінює смаку напою.
З гігієнічних міркувань у нижній частині Cupffee є стильна обгортка, яка дозволяє тримати чашку так, щоб безпосереднього не торкатися її. Етикетка також ізолює Cupffee від поверхні, на яку вона ставиться. На етикетці є логотип компанії, рекомендований час використання (близько 40 хвилин) і місце для реклами.