Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поліцейські з собаками всю ніч шукали дворічну дитину

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

УНН

Поліцейські з собаками всю ніч шукали дворічну дитину

Дівчинка зникла у селі Максимівка Запорізької області

Після пошуків, які тривали всю ніч, дівчинку знайшли у сіннику. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області, передає УНН.

По тривозі підняли та орієнтували на пошуки всіх працівники відділення поліції превенції та кінологічної служби Вільнянського району.

«Вчора, 5 квітня, о 22:32 до поліції звернулась 33-річна жителька села Максимівка з повідомленням про зникнення дитини. Поліцейські з'ясували, що жінка пішла до родичів, а доньку, якій виповнилося рік і одинадцять місяців, залишила на чоловіка. Через деякий час вона дізналася, що дитина зникла, а чоловік перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння, тому пояснити, де дівчинка, не може», – йдеться в повідомленні.

По тривозі підняли та орієнтували на пошуки всіх працівники відділення поліції превенції та кінологічної служби Вільнянського району. Також до них приєдналися місцеві мешканці.

«Близько восьмої ранку поліцейські робили чергові обходи домоволодінь. Їх увагу привернув ледве чутний дитячий плач із прибудинкового приміщення – сінника. Саме там знайшли дівчинку та негайно відправили до медичного закладу з ознаками переохолодження», – зазначили в поліції.

Telegram Channel