Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поблизу Ковеля «Mercedes» смертельно травмував пішохода

Пішохід перебував на проїжджій частині

Podrobnosti

Поблизу Ковеля «Mercedes» смертельно травмував пішохода

Учора, 15 квітня, на автодорозі Ковель-Луцьк поблизу села Колодяжне легковик «Mercedes-Benz Е200» збив пішохода. Чоловік загинув на місці. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадженн

За інформацією сектора комунікації поліції Волинської області, пригода трапилася близько першої години ночі. За кермом легковика перебував 22-річний ковельчанин. Водій допустив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Ковельського району, який перебував на проїжджій частині. Пішохід загинув на місці ДТП.

Водій допустив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Ковельського району, який перебував на проїжджій частині. Пішохід загинув на місці ДТП.

Цього ж дня, по обіді, на автодорозі поблизу села Забужжя Любомльського району 20-річна волинянка, керуючи автомобілем  «Volkswagen Passat» з’їхала в кювет.У результаті автопригоди водій та 16-річна пасажирка транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Водія госпіталізували.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, відповідно, за ч. 2 та ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Telegram Channel