Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцький ремонтний завод «Мотор» співпрацюватиме з Харківським авіаційним інститутом

Співпраця з наукою – шлях до вдосконалення.

ua.news

Луцький ремонтний завод «Мотор» співпрацюватиме з Харківським авіаційним інститутом

Метою проведення зустрічі було налагодження співпраці між підприємством «Мотор» та вищим навчальним закладом для залучення передового наукового досвіду на підприємстві

На підприємстві відбулась нарада з питань співробітництва між Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» і ДП «ЛРЗ «Мотор» за участю директора ДП ЛРЗ «Мотор» Володимира Маракуліна  та в.о. ректора Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», доктор технічних наук, професор, заслужений працівник освіти і науки України Миколи Нечипорука. Про це йдеться на сторінці первинної профспілкової організації ДП « Луцький ремонтний завод  «Мотор» у «Фейсбуці».

За результатами наради вирішили підготувати угоду про співробітництво між Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» і ДП «ЛРЗ «Мотор», розглянути можливість працевлаштування на луцькому заводі випускників аерокосмічного університету, що є уродженцями м. Луцька й Луцького району Волинської області. Також розглянути можливість організації навчальних курсів з підвищення кваліфікації в університеті для фахівців  ремонтного заводу за зверненням підприємства. Натомість навчальний заклад матиме можливість участі у дослідно-конструкторських роботах з модернізації й відновлення авіаційних двигунів військового призначення, що ремонтує ДП «ЛРЗ «Мотор».

За результатами наради вирішили підготувати угоду про співробітництво між Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» і ДП «ЛРЗ «Мотор», розглянути можливість працевлаштування на луцькому заводі випускників аерокосмічного університету, що є уродженцями м. Луцька й Луцького району Волинської області.

«Як підсумок наради зазначимо, що співпраця з кращими Вищими Навчальними Закладами України – шлях до вдосконалення «Мотору», - резюмували учасники заходу.

Telegram Channel