Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Гройсман: «Я не боюся відставки, але тиснути на мене не вийде»

«Я ніколи не можу втратити свою честь».

Фото «Українська правда».

Гройсман: «Я не боюся відставки, але тиснути на мене не вийде»

Парламентський комітет з питань економічної політики, який мав розглянути звіт уряду у середу, 18 квітня, переніс своє засідання на два місяці

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не боїться відставки і готовий прозвітувати про роботу Кабміну перед парламентом у будь-який момент. Про це він сказав в ефірі «Свободи слова» на телеканалі ICTV, передає «Інтерфакс-Україна».

«Якщо хтось хоче використовувати звіт уряду, який ми подали 15 лютого, проти нас, то він не повинен ховатися за маскою якогось там комбінатора, а вийти і сказати, що я, такий-то, вважаю, що ви повинні підняти питання про відставку уряду, якщо такий у когось є. Будь ласка, я готовий сьогодні відповісти і на це», – підкреслив прем’єр.

«Я щотижня перебуваю в парламенті і відповідаю на питання депутатів».

Гройсман зазначив, що депутати з «Народного фронту» і БПП заявили, що позиції про відставку уряду у них сьогодні немає.

«Якщо у когось є, то виходьте і заявляйте – я буду готовий дати відповідь. І нехай мене всі почують: якщо хтось вважає, що такими методами на мене можна тиснути, то такі люди сильно помиляються. Я не боюся втратити свою посаду. Я ніколи не можу втратити свою честь», – наголосив він.

«Затримку зі звітом уряду Гройсман назвав «технічним питанням», і сказав, що перенесення виступу в парламенті обумовлено відсутністю депутатів із декількох комітетів.

«І це не має значення, тому що я готовий звітувати завжди. Кожен квартал я в прямому ефірі звітую перед українському суспільством, зустрічаюся з експертами, які ставлять питання і дають свої поради. Я щотижня перебуваю в парламенті і відповідаю на питання депутатів», – додав політик.

Парламентський комітет з питань економічної політики, який мав розглянути звіт уряду у середу, 18 квітня, переніс своє засідання на два місяці.

Раніше повідомлялося, що фракція БПП вимагає заслухати звіт уряду у Верховній Раді на цьому тижні.

Telegram Channel