Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Горохівщині визначили найкращу первинну профорганізацію

Нагороду Галині Слободянюк вручають голова обкому профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський і заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Соломіна.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Горохівщині визначили найкращу первинну профорганізацію

Перемога дісталась Колодежам!

Якщо у свій час багато колективів Горохівщини  вишукали причини чи без них зупинили життєдіяльність своїх профспілок, то освітяни Горохівщини не перестають гордитися кожною зі своїх 57-ми «первинок». Їхніми лідерами обирають найвідповідальніших, а  успішністю цих громадських організацій у великій мірі завдячують ініціативності голови районної організації профспілки працівників освіти і науки Євгенії Карп’як.

Упродовж десятків років учительська когорта переконалася, що великим стимулом для визначення  профспілкових  змістовних планів роботи і їх взірцевого виконання слугує щорічний  огляд-конкурс на кращу первинну організацію. Його переможців  визначають протягом двох етапів: на першому члени президії райкому профспілки працівників освіти і науки, очолюваної Євгенією Карп’як, визначають кращі первинні профорганізації на районному рівні; на другому – найкращих із кращих за поданнями районних і міських комітетів обирає обласне представництво.

Почесного другого місця удостоїлася «первинка» ЗОШ І-ІІ ступеня села Галичани.

Щоб зрозуміти, наскільки відповідальними є профспілкові лідери-освітяни, треба бачити презентації їхньої роботи, представлені на конкурс у буклетах, підшивках, папках, альбомах… З них очевидно, що чи не  всі голови «первинок» історію і функціонування своїх громадських організацій творять у гармонії з навчальним, науковим, творчим, спортивним життям своїх шкіл. 

Роботу якої первинної профспілкової організації визнано найкращою цьогоріч? Переможницею районного етапу стала «первинка» ЗОШ І-ІІІ ступеня села Колодеже, яку очолює вчителька початкових класів Галина Слободянюк. Почесного другого місця удостоїлася «первинка» ЗОШ І-ІІ ступеня села Галичани, очолювана вчителькою початкових класів  Катериною Сокальською.

На пленумі обкому профспілки працівників освіти і науки обласний профспілковий лідер Василь Грановський вручив переможницям районних оглядів-конкурсів Почесні Грамоти і нагрудні знаки «Профспілкова звитяга» – високі нагороди Центрального Комітету працівників освіти і науки України. Серед нагородженим була і наша землячка Галина Слободянюк.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel