Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині показники бюджетних надходжень випереджають рівень інфляції

На Волині місцеві бюджети поповнились на 857,5 мільйона гривень.

Фото з інтернету

На Волині показники бюджетних надходжень випереджають рівень інфляції

Бюджетні призначення з доходів місцевих бюджетів, передбачені розписом, за підсумками першого кварталу 2018 року виконані на 111,4 відсотка. Про це учасників щотижневої наради при голові Волинської ОДА поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук

«Зокрема, на Волині місцеві бюджети поповнились на 857,5 мільйона гривень. Це на 26,3 відсотка, або на 178 мільйона гривень більше І кварталу 2017 року. Таким чином, показники бюджетних надходжень випереджають економічні галузеві показники області та рівень інфляції», - наголосила Світлана Савчук. Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що для підвищення надходжень з роздрібного акцизу та плати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, бюджетні призначення з яких виконані не повністю, необхідна більш активна позиція органів місцевого самоврядування та інформація про можливі порушення у сфері торгівлі підакцизною продукцією.

На Волині місцеві бюджети поповнились на 857,5 мільйона гривень.

«Ми чекаємо інформацію від представників місцевого самоврядування та громадян про конкретні факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізації таких товарів особам, які не досягли 18 років та здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій на території адміністративно-територіальних одиниць. Жодної інформації про можливі порушення не надходило з дев’яти  районів», - звернула увагу учасників наради начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Довідково: в області за січень-лютий 2018 року  індекс промислового виробництва склав 107,6%, ріст обороту роздрібної торгівлі – 104,7%, індекс споживчих цін – 102,1%.

Telegram Channel