Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ісус Христос роздає інтернет

Висота скульптури - 33 метри.

East News / Tomasz Kawka.

Ісус Христос роздає інтернет

На одній з найвідоміших польських статуй виявили десятки передавачів інтернет-сигналу

У польському Свебодзіні інтернет роздають з пам’ятника Ісусу Христу. Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на польське видання «WP.finanse», розповідає УНІАН.

Десятки передавачів заховані у 3-метровому вінці 33-метрової статуї Христа Царя. Як стверджують журналісти веб-сайту Fakt, встановлення передавачів інтернет-сигналу на пам’ятнику було ідеєю парафіяльного священика.

Парафія, яка стежить за пам’ятником, не коментує цього питання

Наявність передавачів перевірили та зафіксували за допомогою дрону. Це виявив один із співробітників місцевого інтернет-провайдера. Представники компанії пояснюють, що все робиться на законних підставах. Проте деталі договору були в таємниці. Парафія, яка стежить за пам’ятником, не коментує цього питання.

Зазначимо, фігуру Христа з розпростертими руками, розташовану на пагорбі висотою в 16,5 метрів, видно всім проїжджаючим по трасі у бік Свебодзіна. Висота статуї - 33 метри - символізує роки життя Христа, ще три метри займає величезна корона. Ширина розпростертих рук - 25 метрів, вага пам'ятника - близько 440 тонн. Вона на шість метрів більша знаменитої статуї Христа в Ріо-де-Жанейро.

Telegram Channel