Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Житель Дніпра на вантажівці вчинив смертельну ДТП у селі на Волині

Волинь-нова

Житель Дніпра на вантажівці вчинив смертельну ДТП у селі на Волині

39-річний водій збив 50-річного чоловіка  

У суботу, 21 квітня, в Ковельському районі автомобіль «Renault Premium» здійснив наїзд на 50-річного місцевого жителя. Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці пригоди. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Водій автомобіля «Renault Premium», 39-річний житель міста Дніпро, здійснив наїзд на 50-річного жителя села, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу.

Автопригода трапилася ввечері, поблизу села Гулівка. Водій автомобіля «Renault Premium», 39-річний житель міста Дніпро, здійснив наїзд на 50-річного жителя села, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. В результаті наїзду вантажівки постраждалий отримав травми, від яких помер на місці пригоди.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило смерть потерпілого слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до восьми років.

Telegram Channel