Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Дональд Трамп: «Кім Чен Ин – відкритий і порядний»

Отакої! Невже глава Білого Дому щось курнув?

Фото Youtube.com.

Дональд Трамп: «Кім Чен Ин – відкритий і порядний»

І американському президенту не хочеться, щоб ця «мавпа з ядерною ракетою» підірвала планету…

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин веде себе дуже відкрито і порядно в питаннях підготовки запланованої зустрічі з представниками США на найвищому рівні. Про це заявив президент США Дональд Трамп, передає «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

«Нам прямо сказали, що вони хотіли б провести зустрічі якнайшвидше, і ми вважаємо, що це відмінна річ для світу», – сказав Трамп журналістам під час зустрічі з президетом Франції Еммануелем Макроном в Білому домі.

Трамп сказав, що він може зустрітися з Кімом в кінці травня або в червні.

«У нас дуже хороші дискусії. Кім Чен Ин, він дійсно був дуже відкритим, і я думаю, дуже порядним, судячи з усього, що ми бачимо сьогодні», – додав Трамп.

Трамп додав, що він може зустрітися з Кімом в кінці травня або в червні.

Північнокорейський лідер раніше заявив про припинення випробувань ядерної зброї і запусків міжконтинентальних балістичних ракет. Кандидат на посаду держсекретаря США, директор ЦРУ Майк Помпео зустрічався з Кім Чен Ином для обговорення можливої зустрічі лідерів двох країн.

Разом з тим Трамп висловив сподівання на плідну зустріч з з північнокорейським лідером, однак попередив, що піде з зустрічі, якщо вона здасться йому не результативною.

Пхеньян оголосив про вихід з пакту, який забороняє поширення ядерної зброї, у 2003 році. США наполягають, що Північна Корея повинна зробити перші крокищодо ядерного роззброєння.

Telegram Channel