Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що ж підштовхнуло волинянина на самогубство?

Чоловік вийшов в іншу кімнату і звідти почувся постріл.

irshavanews.in.ua

Що ж підштовхнуло волинянина на самогубство?

Чоловік застрелився із зареєстрованої мисливської рушниці

Як ми уже повідомляли, цими днями у селищі Мар’янівка Горохівського району, добровільно пішли із життя 71-річний чоловік і зовсім молодий 22-літній хлопець. Минулого понеділка число тих волинян, котрі покінчили із життям самогубством, поповнив 56-річний мешканець села Холопичі Локачинського району

У сільській раді, куди ми зателефонували, сказали, що навіть версії ніякої нема, чому він зважився на такий крок. Мовляв, і в сім’ї усе добре, й інших причин начебто не було.  

Чоловік застрелився із зареєстрованої мисливської рушниці. У сільській раді, куди ми зателефонували, сказали, що навіть версії ніякої нема, чому він зважився на такий крок. Мовляв, і в сім’ї усе добре, й інших причин начебто не було. Подружжя було вдома, чоловік вийшов в іншу кімнату і звідти почувся постріл.

За статистикою, самогубства в Україні трапляються у чотири рази частіше, ніж убивства. Таким способом іде з життя один українець із 50. Всупереч стереотипу «про молодих і нещасно закоханих» більшість самогубців — чоловіки передпенсійного та пенсійного віку. Хоч життя, як бачимо, підкоректовує цю статистику.

Марина ЛУГОВА

Telegram Channel