Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хулігани закидали камінням електричку й розбили голову машиністу

Дикунство - інакше й не скажеш!

Новое время

Хулігани закидали камінням електричку й розбили голову машиністу

На жаль, подібне звірство трапляється дедалі частіше

Зловмисники поблизу зупиночної платформи Ворзель закидали камінням регіональний електропоїзд № 6631 Київ – Малин, внаслідок чого було розбите лобове скло кабіни електропоїзда, а машиніст отримав травму голови.

Як повідомляє Новое время з посиланням на прес-службау Укрзалізниці, інцидент стався у суботу, 21 квітня. У компанії відзначили, що зловмисники все частіше вдаються до таких дій.  

Лише з початку квітня на перегоні Ірша – Тетерів, що на Київщині, невідомі особи тричі закидали камінням поїзд № 706 Перемишль – Київ. Зокрема, 20 квітня було розбите зовнішнє скло в одному вагоні поїзда, 14 квітня розбите подвійне скло та 13 квітня розбите зовнішнє скло вхідних дверей у вагоні та в тамбурі стюардів вагона.

Крім кидання каміння по рухомого складу, хулігани кладуть сторонні предмети на колії, чим ставлять під загрозу життя та здоров’я пасажирів і залізничників.

Крім кидання каміння по рухомого складу, хулігани кладуть сторонні предмети на колії, чим ставлять під загрозу життя та здоров’я пасажирів і залізничників. Так, 12 квітня на перегоні Буча – Ірпінь пасажирський поїзд № 46 сполученням Ужгород – Лисичанськ зупинився через наїзд на дерев'яну колоду, підкладену на колію. А 31 березня, на станції Клавдієве, поїзд № 132 сполученням Львів – Харків наїхав на камінь, що лежав на колії.

Відомча воєнізована охорона Укрзалізниці вживає всіх можливих заходів з метою запобігання актам незаконного втручання, однак лише власними силами залізничники протистояти злочинам не можуть.

Укрзалізниця звернулася до Національної поліції щодо активізації заходів із запобігання подібним правопорушенням та притягнення до відповідальності зловмисників.

Telegram Channel