Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Тележурналістика й цифрові технології»: майстер-клас від Віталія Школьного (Відео)

Майстер-клас із тележурналістики від ведучого випусків новин

Волинь-нова

«Тележурналістика й цифрові технології»: майстер-клас від Віталія Школьного (Відео)

Cтуденти факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки мали чудову нагоду пройти майстер-клас «Тележурналістика й цифрові технології»

Майстер-клас провів знаний фахівець у цій справі – ведучий випусків новин телеканалу «Україна», журналіст, експерт у питаннях міжнародної політики, професійний медіатренер Віталій Школьний.

Присутні довідалися про особливу роль соціальних мереж, мобільних додатків, смартфонів, інших новітніх технологій у телевиробництві. «Вони змінили обличчя сучасного телебачення» – переконаний Віталій Школьний. Було підкреслено необхідність «прив’язки» глядача до теми, а отже – вказано на важливість яскравості «картинки», кольору, звуку, харизми ведучого. Чітко визначив пан Віталій і завдання цифрових технологій на телебаченні (оперативність, реакція на запити, трансляція, омолодження аудиторії).

Зустріч (вона ж – майстер-клас) проходила у режимі жвавого полілогічного спілкування, де слухачеві дозволялося втручатися у розповідь, ставити запитання, сперечатися тощо – тож такою можливістю гріх було не скористатися.

Telegram Channel