Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Спецпідрозділ нацполіції отримає німецьку зброю

Окрім зброї, спецназ забезпечать новою екіпіровкою.

Національна поліція України.

Спецпідрозділ нацполіції отримає німецьку зброю

«Корду» передадуть гвинтівки європейського зразка та автомати

До кінця 2018 року Національна поліція України отримає 250 сучасних гвинтівок для підрозділу спеціального призначення «Корд», а також кілька тисяч сучасних німецьких автоматів, повідомила прес-служба Нацполіції України. Про це розповідає Interfax-Україна.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що до кінця цього року всі підрозділи «Корда» будуть забезпечені сучасним озброєнням.

 Крім того, С. Князєв підкреслив, що підрозділи будуть забезпечені форменим одягом і необхідними спеціальними засобами, які допоможуть бійцям вижити в екстремальних умовах

«Зараз ми чекаємо поставку 250 сучасних гвинтівок європейського зразка. Також мають намір укласти угоди і отримати кілька тисяч сучасних німецьких автоматів, якими будуть користуватися, перш за все, поліція спецназу і патрульна поліція. Ми беремо це зобов'язання на себе, і до кінця року ми його виконаємо», - сказав він.

Крім того, С. Князєв підкреслив, що підрозділи будуть забезпечені форменим одягом і необхідними спеціальними засобами, які допоможуть бійцям вижити в екстремальних умовах.

Telegram Channel