Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Трьох  обпечених  діток  рятують  у Волинській обласній  дитячій лікарні

ВОДТМО

Трьох обпечених діток рятують у Волинській обласній дитячій лікарні

Страшна біда спіткала дві сім'ї із села Черемошне Ковельського району, їхні малюки 3, 5 та 6 років серйозно постраждали під час пожежі. Учора маленьких пацієнтів прооперували, стан їхній дуже важкий

Як розповів завідувач опікового центру, що діє на базі Луцької міської лікарні, хірург- комбустіолог вищої категорії Роман Трач, діти часто стають жертвами бездоглядності. Але цього разу ситуація була просто критична.

Потерпілих госпіталізували в обласну дитячу лікарню, де спільно із хірургами цього лікувального закладу провели невідкладні операції. В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За словами заступника генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Людмили Гагаловської, викликали бригаду фахівців-консультантів із Києва, лікарі вживають усіх заходів для порятунку малюків, але стан їхній надзвичайно важкий.

В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За попередніми даними, трагедію спричинило те, що малеча бавилася сірниками, закрившись у погребі. Коли зайнялися двері, малюки сховалися у куток і почали кликати на допомогу. Однак зайти у приміщення, щоб винести дітей, вдалося не відразу. Вогонь встиг зробити свою чорну справу.


Галина СВІТЛІКОВСЬКА

Telegram Channel