Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Волинський бард Микола Більшевич зачаровував співом луганських студентів

Це був надзвичайний вечір

Юрій Громик

Волинський бард Микола Більшевич зачаровував співом луганських студентів

Юнаки і дівчата поїхали додому на Схід зі світлими і добрими споминами про цю дуже теплу зустріч

У четвер, 10 травня, у бібліотеці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки студенти з Луцька та їхні колеги з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка побували на творчій зустрічі з чудовим поетом, автором-виконавцем власних пісень, волонтером на псевдо Бард Миколою Більшевичем.  Про це у «Фейсбуці» повідомив Юрій Громик.

Опісля більше як годину молоді люди зачаровано слухали то ліричні, то сумні, то жартівливі пісні, зокрема і твори про Волинь, Луцьк та рідний авторові Ковель...

Пан Микола радо зголосився на творчий вечір, як тільки дізнався про те, що в Луцьку на факультеті філології та журналістики впродовж тижня перебувають студенти зі Старобільська Луганської області. Бард спершу розповів про свою волонтерську діяльність, поділився спогадами про численні поїздки на Луганщину, зокрема й про перебування в Старобільську.

Опісля більше як годину молоді люди зачаровано слухали то ліричні, то сумні, то жартівливі пісні, зокрема і твори про Волинь, Луцьк та рідний авторові Ковель... Завершення ж вечора для студентів із Луганщини стало несподіваним і приємним зворушенням: завдяки Миколі Більшевичу молоді люди змогли побувати в гостях у луцької легенди - відомого скульптора Миколи Микитовича Голованя.

Вечеря-розмова з гостинним господарем та його прецікавими друзями завершилася вже затемна, а студенти залишилися зачарованими побаченим і почутим. 

Панові Миколі Більшевичу висловлюємо щиру вдячність за пісні, пречудовий вечір і неоціненні миті спілкування з цікавими людьми. Упевнений: юнаки і дівчата поїхали додому на Луганщину зі світлими і добрими споминами про цю дуже теплу зустріч.

Це був надзвичайний вечір
Це був надзвичайний вечір
Telegram Channel