Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дошкільнята дарували мамам незабутні моменти радості (Фото)

«Ми – щасливі діти» – пісня-подяка для найрідніших

Волинь-нова

Дошкільнята дарували мамам незабутні моменти радості (Фото)

Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цих словах, що називають людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша. У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері

Днями в закладі дошкільної освіти № 34 відбувся звітний концерт, присвячений Дню Матері «Ти, янгол мій, що злинув просто з неба. Люблю тебе, матусю, і більше слів не треба», на який були запрошені батьки вихованців закладу.

Тут звучала бабусина колискова, пісні, у виконання дітей і керівників музичних Марини Врублівської, Ольги Шабали, про весняну пору, мамину ніжність, щасливе дитинство, рідну Україну. Хореографи Олена Рожанська та Ольга Смусь підготували з дітьми дошкільних груп запальні сучасні таночки, хороводи-веснянки, гопачок, які створювали в глядачів піднесений настрій і святкову атмосферу в залі. Наймолодші вихованці дарували присутнім на концерті незабутні хвилини радості та милування своїми кумедними, веселими таночками з брязкальцями та іграшками.

Тут звучала бабусина колискова, пісні, у виконання дітей і керівників музичних Марини Врублівської, Ольги Шабали, про весняну пору, мамину ніжність, щасливе дитинство, рідну Україну. Хореографи Олена Рожанська та Ольга Смусь підготували з дітьми дошкільних груп запальні сучасні таночки, хороводи-веснянки, гопачок, які створювали в глядачів піднесений настрій і святкову атмосферу в залі.

Діти старших дошкільних груп декламували вірші про весну, про маму, читали молитву до Матері Божої за здоров’я своїх матусь. Несподіванкою для глядачів була танцювальна композиція у виконанні хлопчиків зі своїми мамами «Мамочко моя». У виконанні вокальної групи закладу «Домісолька» (керівник Марина Врублівська) прозвучала пісня «Ми – щасливі діти». Фінальною ноткою концерту стала заключна пісенна композиція під керівництвом керівника музичного Ольги Шабали «Перлина України», яку виконали всі учасники концерту.

 
 
 
Telegram Channel