
Наш солодкий продукт цінують за кордоном
На Шрі-Ланці чай солодять волинським цукром
Продукція Гнідавського цукрового заводу ось уже більше десятка років визнана як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні
«Тому в нас і виходить найкращий цукор, адже ми його робимо з любов’ю. З 2007 р. ми виробляємо дуже якісний цукор, який є конкурентним на європейському ринку, адже ми експортували продукцію в Чорногорію, Польщу, Туркменістан, Ізраїль, Італію, Боснію, країни Балканського півострова, країни Африки. Наша продукція є конкурентоспроможна у світі, тому що зроблена з любов’ю», – зауважує керівник підприємства Ростислав Новосад. Про це повідомляє сайт Гнідавського цукрового заводу.
З 2007 р. ми виробляємо дуже якісний цукор, який є конкурентним на європейському ринку, адже ми експортували продукцію в Чорногорію, Польщу, Туркменістан, Ізраїль, Італію, Боснію, країни Балканського півострова, країни Африки.
Нещодавно, волиняни, які побували на Шрі-Ланці смакували неперевершеною кавою із цукром, що вироблений на Гнідавському цукровому заводі, а фото люб’язно поділилися із прес-службою підприємства.
