Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нафтова компанія ВолиньНафтоБуд відкрила представництво в Луцьку

Фото з відкритих джерел

Нафтова компанія ВолиньНафтоБуд відкрила представництво в Луцьку

Однак вектор діяльності компанії кардинально змінюється. За словами топ-менеджера, засновники прийняли рішення активно інвестувати в будівельну галузь

На основі відкритого тендеру були відібрані компанії, в які ВолиньНафтоБуд буде інвестувати. Луцьк – перша ластівка. Далі – старт партнерських проектів у містах Львів та Ковель. Таке рішення було прийнято після консультацій на вищому рівні. Нам було рекомендовано максимально коректно, але наполегливо інвестувати в українську економіку.

Луцьк обрано як стартовий майданчик, оскільки досить довгий час місто було монополізовано в цьому напрямі одним будівельним кланом. Потрібні нові сильні гравці для того, щоб Луцьк зростав і розвивався.

Також було рекомендовано напрямок – житлове будівництво і частково компанії, на які варто звернути увагу. Луцьк обрано як стартовий майданчик, оскільки досить довгий час місто було монополізовано в цьому напрямі одним будівельним кланом. Потрібні нові сильні гравці для того, щоб Луцьк зростав і розвивався. Тим більше, що федеральний центр вважає, що в міста є потужний нереалізований потенціал, вплив у європейському напрямі, зокрема є перспективи переведення на цивільні рейки військового аеродрому, розвиток промислового потенціалу, створення IT-кластеру. Для всього цього потрібні грамотні фахівці.

У працівників високої кваліфікації підвищені вимоги до рівні життя і розваг.   Як зазначив топ-менеджер компанії «ВолиньНафтоБуд», який побажав залишитися невідомим : «Ми будемо розвивати сегмент самого якісного житла в Луцьку та інших містах, маючи на увазі приплив кадрів під федеральні проекти, в тому числі і для здачі в оренду іноземним фахівцям». Довідка (назва ресурсу): Компанія ВолиньНафтоБуд не публічна. Основна діяльність – продаж нафтопродуктів. Зазвичай, це міжнародні контракти на Середземноморському напрямку. Основний продукт, з яким працює ВолиньНафтоБуд – мазут. Зараз за основним напрямом у компанії задіяно 30 осіб. Центральний офіс у Києві. За напрямом девелопменту ВолиньНафтоБуд відкриває офіс у Львові. У ньому буде працювати близько 20 осіб, які керуватимуть будівництвом, продажами, підбирати ділянки під забудову.

Telegram Channel