Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку відбудеться традиційне свято професійно-технічної освіти Волині

Чудова можливість придбати якісну продукцію за помірними цінами.

Управління освіти ОДА

У Луцьку відбудеться традиційне свято професійно-технічної освіти Волині

Лучан та гостей міста 30 травня 2018 року на Театральному майдані міста Луцька свято професійно-технічної освіти Волині, в рамках якого відбудеться ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами закладів професійної освіти області.

Усі охочі матимуть змогу придбати за помірними цінами побутові товари та вироби, домашню випічку, дачні набори, садово-парковий інвентар, сільськогосподарську продукцію, вироби з металу, дерева та лози, швейні та столярні вироби; взяти участь у майстер-класах професійного спрямування; переглянути виставку методичних напрацювань педагогічних працівників закладів професійної освіти та технічної творчості учнів.

Організатор виставки: управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, за підтримки голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Ілліча Савченка, голови Волинської обласної ради Ігоря Петровича Палиці та сприяння Луцького міської ради.

Мета заходу – популяризація та піднесення престижу робітничих професій, налагодження партнерських зв’язків, виявлення і підтримка обдарованої молоді в системі професійної освіти, підвищення рівня професійної підготовки, розвиток творчої активності учнів.

Переваги ПТО: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття початкової вищої освіти та продовження навчання у виші за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення закладу.

У святі візьмуть участь більше 20 закладів професійної освіти області. В рамках заходу:

ярмарок-продаж виробів, майстер-класи професійного спрямування; виступи учасників художньої самодіяльності; виставка методичних напрацювань педагогічних працівників закладів професійної освіти та технічної творчості учнів.

Захід надає можливість донести до учнів старшої школи головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття початкової вищої освіти та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення закладу.

На виставці-ярмарку в широкому асортименті будуть представлені різноманітні побутові товари та вироби, домашня випічка, дачні набори, садово-парковий інвентар, сільськогосподарська продукція, вироби з металу, дерева та лози, швейні та столярні вироби, виготовлені учнями та майстрами.Буде можливість придбати зазначену продукцію за помірними цінами.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, в управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації: (0332) 728 287, 723 779.

 
 
 
 

 

 

 

Telegram Channel