Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Посмішка офіціантки вартувала 3 тисячі «зелених»

Тепер жінка здійснить свою мрію.

KING5.com.

Посмішка офіціантки вартувала 3 тисячі «зелених»

Відвідувачі ресторану в окрузі Льюїс, США, залишили офіціантці кругленьку суму чайових за її важку працю і гарну посмішку

Мішель Бозмен більше 20 років працює офіціанткою в ресторані Rib Eye в Напавайні, штат Вашингтон, але настільки щедрі чайові вона отримує вперше. Пара, що мандрує містом залишила цілих 3000 додатково до скромного рахунку в 44 долари. Про це розповідає Вокруг Света.

 Вони запитали її про сім'ю, і жінка відповіла, що одна виховала трьох дітей, а тепер у неї семеро онуків

Дивно, але 50-річна жінка навіть не відразу побачила свою винагороду, оскільки була зайнята обслуговуванням інших відвідувачів. Про суму чайових їй повідомила колега. «Я була вражена і не могла повірити в те, що це правда. Я показала чек менеджеру, і ми виявили записку на зворотному боці», - поділилася радістю Бозмен. Там було написано: «Спасибі, що посміхаєтеся. Ви так багато працюєте, а округ розташовано в поганому місці. Насолоджуйтесь грішми і зробіть щасливим ще когось».

Бозмен вважає, що таким чином незнайомці вирішили її підтримати. Вони запитали її про сім'ю, і жінка відповіла, що одна виховала трьох дітей, а тепер у неї семеро онуків.
«Вони були просто гарною парою», - говорить вона.

Бозмен планує поділитися частиною своєї винагороди з колегами, а решту витратити на поїздку в Ірландію, про яку мріяла все життя.

Telegram Channel