Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Холостяк-8»: перемогу святкує волинянка Іванка

Більшість глядачів переможницею бачили львів'янку Галю, але перемогла наша Іванка

Фото: СТБ

Волинь-нова

«Холостяк-8»: перемогу святкує волинянка Іванка

На каналі СТБ завершився фінальний випуск романтичного шоу «Холостяк-8», а переможницею стала дівчина з Луцька Іванка Гончарук

Дівчина підкорила Рождена своїми жіночністю, розумом і красою. «Мені здається, ти для мене, а я для тебе», - сказав він переможниці на церемонії фінального вибору, пише «Обозрветаль».

Останній тиждень на реаліті «Холостяк» Рожден Анусі, Іванка і Галина провели на райському острові Балі. Тут сам холостяк і учасниці вирушили на ще одне побачення, після чого Рожден зробив свій фінальний вибір.

Прощання Рождена з Галею було дуже важким.

Першою на побачення Рожден запросив саме Галину. Разом вони відправилися в подорож по острову на ретро-автомобілі. Багато шанувальників шоу пророкували Галі перемогу. У голосуванні, хто виграє «Холостяк-8», більшість глядачів віддали свої голоси саме за неї. Прощання Рождена з Галею було дуже важким. Холостяк зізнався, що відчуває симпатію до дівчини, але їм буде складно побудувати міцні відносини. Рожден - артист, публічна людина. А Галя - дуже ранима, сентиментальна дівчина, якій потрібно багато уваги і турботи.

Для Іванки Рожден приготував побачення за мотивами улюбленого фільму дівчата «Їж. Молись. Люби». Вони відвідали колоритний місцевий ринок, де купили фрукти, а потім разом вирушили до храму, де зробили підношення богам. «Я завжди вважав, що потрібно прислухатися до серця. Потрібно вибрати людину, яка ближче до твоєї душі. Це людина, яка створена для тебе», - розповів Рожден.

Рожден каже, що обрав Іванку серцем
Рожден каже, що обрав Іванку серцем

 

Telegram Channel