Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під Києвом бабахнув снаряд

У Дніпрі знайшли снаряд (фото ілюстративне).

radiotrek.rv.ua

Під Києвом бабахнув снаряд

У столиці виявлено та знищено вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни

27 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Печерському районі столиці, на Набережно-Печерській дорозі, у річці Дніпро на відстані 1 метру від берега було виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни АС - 76 мм, інформує ДСНС.

Групою піротехнічних робіт 1 Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування виявлені боєприпаси було вилучено та знищено на полігоні.

Всього з початку року на території м. Києва вилучено та знищено 374 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни. 

Всього з початку року на території м. Києва вилучено та знищено 374 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни.

Шановні кияни та гості міста! Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві попереджає, що при виявленні вибухонебезпечних предметів часів минулих війн слід бути вкрай обережними.  Перше, що треба зробити – зателефонувати за номером 101 або 102 та повідомити, де знайдений небезпечний предмет. Далі необхідно обгородити місце його знаходження та не допускати до нього інших людей, особливо дітей. Не чіпати, не пересувати, не стукати по корпусу, не розбирати вибухонебезпечний предмет.

Варто наголосити, що радіус розльоту небезпечних частин розірваного снаряду може досягати кількасот метрів.

Telegram Channel