Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волиняни, зібрались на Херсонщину? Запишіть кілька номерів телефонів

Станції працюватимуть в цілодобовому режимі.

Фото: Національна поліція

Волинь-нова

Волиняни, зібрались на Херсонщину? Запишіть кілька номерів телефонів

Починаючи з 10 червня, у Херсонській області офіційно стартує курортний сезон. У зв’язку з цим додатково розпочинають роботу 4 поліцейські станції

Відтепер мешканці та відпочивальники на узбережжі Чорного та Азовського морів в населених пунктах Залізний Порт, Лазурне, Хорли та на Арабатській стрілці матимуть можливість більш оперативно отримати від поліції необхідну допомогу, передає Департамент комунікацій Нацполіції.

Відпочивальники на узбережжі Чорного та Азовського морів в населених пунктах Залізний Порт, Лазурне, Хорли та на Арабатській стрілці матимуть можливість більш оперативно отримати від поліції необхідну допомогу

Готовність до роботи поліцейської станції «Залізний Порт» проінспектував начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков. Він наголосив на ввічливому і толерантному ставленні поліцейських до громадян, а також на сумлінному виконанні своїх професійних обов’язків. Зокрема, керівник обласної поліції звернув увагу правоохоронців на необхідність профілактичної роботи задля недопущення правопорушень, попередження злочинів та їх розкриття.

Станції працюватимуть в цілодобовому режимі. На щодобове чергування заступають працівники чергової частини, слідчо-оперативна група, здійснюється прийом громадян дільничним офіцером поліції. Також щоденно на охорону публічного порядку та безпеки громадян заступатимуть піші, авто-, мото- та велопатрулі.

Громадяни мають можливість звернутися по допомогу до поліцейських станцій:

- «Лазурне» (смт Лазурне Скадовського р-ну, вул.Металургів, 3-А), тел. (05537) 3-03-01, (099) 62-22-432.

- «Залізний Порт» (с.Залізний Порт Голопристанського р-ну, вул.Шкільна, 43-Б), тел. (05539) 3-51-42, (099) 20-19-005.

- «Хорли» (с.Хорли Каланчацького р-ну, вул. Прикордонників, 4), тел. (095) 86-46-730.

- «Арабатська стрілка» (с.Генгірка Генічеського р-ну, вул. Набережна, 39), тел.  (095) 86-02-295.
 

Telegram Channel