
Те, що потрібно, коли на вулиці +30.
Пульс дня
В таку спеку чудово смакує домашній квас!
6 годин і класичний напій, який не відрізнити від бочкового готовий
Смачно, швидко, круто і не відрізнити від бочкового. Про рецепт інформує Ukr.Media.
Отже:
- 5 літрів холодної води;
- 2 столові ложки цикорію (звичайного, без смакових додатків);
- чайну ложку лимонної кислоти;
- 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти 400 гр).
Всі з'єднуємо, і ставимо на вогонь, щоб закипіло.
Смачно, швидко, круто і не відрізнити від бочкового
Як закипить, відключаємо і нехай охолоджується.
Засипаємо пів пачки дріжджів.
Далі напій повинен настоятися 3-4 години, щоб з'явилася піна. Якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч у теплому місці.
Після появи піни, пробуємо на смак (смак повинен бути, як у «фірмового»). Далі розливаємо в тару і охолоджуємо.
Освіжаючий напій готовий!
