Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В таку спеку чудово смакує домашній квас!

Те, що потрібно, коли на вулиці +30.

Ukr.Media.

В таку спеку чудово смакує домашній квас!

6 годин і класичний напій, який не відрізнити від бочкового готовий

Смачно, швидко, круто і не відрізнити від бочкового. Про рецепт інформує Ukr.Media.

Отже:

  • 5 літрів холодної води;
  • 2 столові ложки цикорію (звичайного, без смакових додатків);
  • чайну ложку лимонної кислоти;
  • 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти 400 гр).

Всі з'єднуємо, і ставимо на вогонь, щоб закипіло.

Смачно, швидко, круто і не відрізнити від бочкового 

Як закипить, відключаємо і нехай охолоджується.

Засипаємо пів пачки дріжджів.

Далі напій повинен настоятися 3-4 години, щоб з'явилася піна. Якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч у теплому місці.

Після появи піни, пробуємо на смак (смак повинен бути, як у «фірмового»). Далі розливаємо в тару і охолоджуємо.

Освіжаючий напій готовий!

Telegram Channel