Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Королівська родина і Єлизавета ІІ готуються до першого гей-весілля

Волинь-нова

Королівська родина і Єлизавета ІІ готуються до першого гей-весілля

Лорд Івар Маунтбеттен, кузен Її Величності, стане першою людиною з королівської родини, яка офіційно зареєструвала одностатевий шлюб

Лорд одружиться зі своїм партнером Джеймсом Койле. Це буде другий шлюб Івара. У першому з Пенні Маунтбеттен у нього народилося три доньки, пише Експрес.

"Я справді хотів зробити це для Джеймса, він ще не був одружений, - сказав Івар Маунтбеттен журналістам. - Щодо мене, то мені це не цікаво, мені не потрібне весілля, бо я вже був одружений, у мене є три прекрасні дитини. Але я думаю, що це важливо для нього. У Джеймса не було стабільного життя. І я хочу йому його дати".  

Весілля має відбутися цього літа у каплиці, що розташована на території маєтку лорда у Девоні.    Двоюрідний брат королеви каже, що усі його доньки дуже схвильовані напередодні цієї події.   "Коли я сказав про це старшій Еллі,  то вона відповіла, мовляв, це дуже нормально у наш час", - сказав лорд.   Він також додав, що сама церемонія буде маленькою. Серед запрошених - друзі і найближчі родичі. 

Telegram Channel