Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Військові затримали зрадника, який рік тому втік на сторону бойовиків

Олексій Бідусенко думав, що Путін дасть йому героя…

Фото із сайту «Українська правда».

Військові затримали зрадника, який рік тому втік на сторону бойовиків

У результаті військової операції схоплено колишнього українського військового Олексія Бідусенка, який перейшов на бік російських окупаційних військ

Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook, інформує «Українська правда».

«У результаті тривалої складної операції розвідників 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр і Тактичної групи «Моспине» до України повернуто зрадника Олексія Бідусенка, який рік тому, 16 червня 2017 року, перейшов на бік російських окупаційних військ», – йдеться у повідомленні.

Українські військові зазначають, що сам факт його втечі не викликав особливого здивування, оскільки старший лейтенант Бідусенко з самого початку справляв враження боягузливої невпевненої людини і йому не доручали роботу пов’язану із секретними документами.

«Старший лейтенант Бідусенко з самого початку справляв враження боягузливої невпевненої людини і йому не доручали роботу пов’язану із секретними документами».

«Більш цікавим ми вважали відслідкувати, що буде далі, коли людина переходить до ворога та пропонує свої послуги в якості офіцера управління нашої бригади. Проте рівень компетенції Бідусенка розчарував керівництво окупаційних сил. Спочатку його намагалися використати, проте потім викинули, як ганчірку на смітник», – повідомив командир бригади Холодний Яр полковник Владислав Клочков.

Затриманого передано правоохоронним органам.

Telegram Channel