Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Фізична активність і якість життя людини» (фото, відео)

ІІ Міжнародна науково-практична конференція.

СНУ ім. Лесі Українки

«Фізична активність і якість життя людини» (фото, відео)

Протягом трьох днів у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на базі табору практик «Гарт», що у селі Світязь Шацького району, відбувалася ІІ Міжнародна науково-практична конференція

Протягом трьох днів у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на базі табору практик «Гарт», що у селі Світязь Шацького району, відбувалася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична активність і якість життя людини». Її метою є залучити науковців до обґрунтування місця і значення фізичної активності в поліпшенні якості життя людини.

 

 Вже традиційно організатор заходу, проректор з адміністрування та розвитку СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось зустрічав колег з провідних навчальних закладів Польщі та України.

Якість життя кожна людина визначає особисто для себе, наскільки вона добре себе почуває фізично, емоційно, наскільки вона задоволена своїм добробутом, працею, друзями, сім’єю, політикою держави.

У вступному слові він зазначив, що якість життя кожна людина визначає особисто для себе, наскільки вона добре себе почуває фізично, емоційно, наскільки вона задоволена своїм добробутом, працею, друзями, сім’єю, політикою держави. Загалом якість життя у сучасних дослідженнях розглядається як інтегральна характеристика стану людини, що складається з фізичного і психологічного компонентів. Їх всебічне вивчення дозволяє визначити рівень якості життя як окремої особи, так і цілих груп та встановити, за рахунок якого складника він підвищується чи знижується.

 

 Під час конференції проводилися пленарні та секційні засідання, обговорення доповідей, майстер-класи, екскурсії. Разом з цікавими доповідями були представлені яскраві постерні презентації. Члени комісій звертали увагу не лише на ілюстративний матеріал, але й на змістовий.

 

  І звичайно ж конференції СНУ імені Лесі Українки не минають без особливих принад. Цього річ організатори запрошували усіх бажаючих взяти участь у Міжнародному семінарі-тренінгу Скандинавська ходьба. Ведучими семінару були гості з Польщі Мартін Шульц Лукаш Вітчук. У теоретичному блоці розглядали фізіологічні особливості ходьби, правильний підбір палиць, застосування скандинавської ходьби для осіб різного віку та рівня фізичної підготовленості. На практичних заняттях освоювали техніку ходьби з палицями по заданих маршрутах. Всі учасники отримали міжнародний двомовний сертифікат про професійну підготовку інструктора скандинавської ходьби, який дозволяє навчати і проводити заняття зі скандинавської ходьби як в Україні так і за її межами.

 

Telegram Channel