Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Олег Сенцов написав листа лідеру гурту «Бумбокс» (Відео)

Андрій Хливнюк: «Я пишаюсь тим, що живу з тобою, брате, в один час!»

Фото rozmova.wordpress.com.

Олег Сенцов написав листа лідеру гурту «Бумбокс» (Відео)

«Скажи, що я знаю про його активність в мій бік, про музику до білоруського спектаклю та інше»

Український режисер, політв’язень Олег Сенцов, який у травні оголосив голодування з вимогою до влади Росії відпустити усіх утримуваних українців, написав листа лідеру «Бумбокс» Андрію Хливнюку. Про це музикант повідомив у Facebook у вівторок, інформує «Українська правда».

«Сьогодні (10 липня – ред.) я отримав лист від Олега Сенцова, людини, що просто зараз бореться за правду, ціною свого здоров’я, волі і самого життя! Я пишаюсь тим, що живу з тобою, брате, в один час! Буду намагатись робити все можливе і не можливе для того, щоб ти і всі наші опинились на волі. Побачимось!!!», – зазначив Хливнюк.

Олег Сенцов: «Я пишаюсь тим, що живу з тобою, брате, в один час!» Фото politeka.net.
Олег Сенцов: «Я пишаюсь тим, що живу з тобою, брате, в один час!» Фото politeka.net.

 «Окремий привіт перекажи Андрію Хливнюку. Скажи, що я знаю про його активність в мій бік, про музику до білоруського спектаклю та інше», – написав у листі режисер.

Олег Сенцов додав, що буде дуже радий, якщо коли-небудь зустрінеться з Хливнюком.

Сенцов зазначив, що є давнім шанувальником творчості Хливнюка, також розповів, що отримав від нього листівку «рік чи два тому», коли перебував у Якутії.

«А тут нещодавно ввімкнули «Вахтерам» (пісня «Бум боксу» – ред.), так що отримав три хвилини незрівнянного задоволення та єднання з Батьківщиною», – написав політв’язень.

Він додав, що буде дуже радий, якщо коли-небудь зустрінеться з Хливнюком.

Як повідомлялось, 7 липня лідер гурту «Бум бокс» Андрій Хливнюк підтримав Сенцова під час виступу на київському фестивалі Atlas Weekend.

З 16 травня Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою до влади РФ відпустити усіх утримуваних українців.

Telegram Channel