Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ноу-хау любешівського депутата

Не тільки почути, але й - побачити

Любешівська районна газета "Нове життя"

Ноу-хау любешівського депутата

Вчора відбулася позачергова 12 сесія селищної ради. На порядок денний виносилося 23 питання, причому 19 - блок земельних питань. От тільки цього разу вони розглядалися у новому форматі

У той час як начальник відділу землекористування, кадастру, екологічної безпеки Микола Колядюк інформував по кожному земельному питанню, депутати мали змогу на власні очі бачити усі ті ділянки, про які йшлося – на екрані демонструвалися їхні графічні зображення. Тож і рішення відповідно приймалися досить оперативно.

«Перегляд» кожної конкретної земельної ділянки на екрані має чимало плюсів: економиться час, папір, депутати об’єктивно приймають рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою про відведення тієї чи іншої земельної ділянки у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки тощо.

Як виявилося, ідею такого ноу-хау запропонував депутат Валерій Панасюк. Як пояснив Валерій Сергійович, щоразу розглядається на сесії чимало земельних питань, бувають і спірні. «Перегляд» кожної конкретної земельної ділянки на екрані має чимало плюсів: економиться час, папір, депутати об’єктивно приймають рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою про відведення тієї чи іншої земельної ділянки у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки тощо.

Тамара УРЯДОВА

Telegram Channel