Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Голова облдержадміністрації Олександр Савченко: «Садочок на стадії завершення»

Високопосадовець оглянув соціальні об’єкти

Ратнівська РДА

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко: «Садочок на стадії завершення»

Очільник області, побувавши у Ратному, проінспектував хід будівництва дитячого садочка та ознайомився з ходом ремонтних робіт в інклюзивно-ресурсному центрі

Олександр Савченко, повідомляє сайт райдержадміністрації, оглянув масштаб виконаних робіт в дошкільному навчальному закладі спільно з головою райдержадміністрації Андрієм Харламповичем, начальником відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентином Андросюком та керівником дошкільного закладу Оленою Марчук.

Проектна потужність дитячого садка 165 місць для перебування дітей віком від 2 до 6 років. Заклад розрахований на 9 груп.

Нагадаємо, що дошкільний навчальний заклад фінансується з Державного фонду регіонального розвитку та співфінансується з місцевого бюджету. Проектна потужність дитячого садка 165 місць для перебування дітей віком від 2 до 6 років. Заклад розрахований на 9 груп з них: 3 ясельні групи, 3 групи для дітей молодшого віку, 1-а група для дітей середнього віку та 2-і групи для дітей старшого віку.

Коментуючи побачене, Олександр Савченко зазначив, що садочок на стадії завершення, багато зроблено за останні два місяці (на будівництві голова ОДА був у квітні). Запуск об’єкта планується у серпень.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel