Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порошенко розповів, про що вони говорили з Трампом

Порошенко говорить, а Трамп уважно слухає.

Новое время

Порошенко розповів, про що вони говорили з Трампом

Знайшовся час на різні питання

Президент України Петро Порошенко розповів про підсумки переговорів з главою Білого дому Дональдом Трампом на полях саміту НАТО у Брюсселі в четвер, 12 липня.

Зокрема, сторони обговорили майбутню зустріч американського лідера з президентом РФ Володимиром Путіним у Гельсінкі, яка запланована на 16 липня, а також спроби Росії реалізувати свій проект газопроводу Північний потік-2.

Про це Порошенко розповів журналістам за підсумками переговорів, передає Новое время з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Ми насправді дуже ретельно обговорили і майбутню зустріч президента Трампа у Гельсінкі у понеділок, 16-го числа, ретельно обговорено питання Північного потоку-2.

"Ми насправді дуже ретельно обговорили і майбутню зустріч президента Трампа у Гельсінкі у понеділок, 16-го числа, ретельно обговорено питання Північного потоку-2", - повідомив глава держави.

Читайте також: "Оптимістичних сюрпризів не буде". Порошенко озвучив свої очікування від майбутньої зустрічі Трампа і Путіна

Порошенко також додав, що розповів своєму американському колезі про хід реформ в Україні.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп скасував ряд зустрічей на полях саміту НАТО у Брюсселі, призначених на четвер, 12 липня, проте провів переговори з українським лідером Петром Порошенком.

Telegram Channel