Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гройсман пропонує присвоїти Усику звання Героя України

Трофей Мухаммеда Алі в руках українця!

Фото www.segodnya.ua.

Гройсман пропонує присвоїти Усику звання Героя України

А Порошенко заявив, що ні секунди не сумнівався в тому, що Олександр переможе росіянина Гассієва

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман назвав історичною перемогу боксера Олександра Усика, який став абсолютним чемпіоном світу, та заявив, що буде ініціювати присвоєння спортсмену звання Героя України. Про це він повідомив у Facebook, інформує «Українська правда».

«Історична перемога нашого Олександра Усика! Вкотре він доводить – сильніше за українців у світі нікого немає! Запропоную президенту присвоїти Олександру звання Героя України! Слава Україні! Слава нашому Герою!», – написав прем'єр.

Українець отримав перемогу за очками у 12-ти раундовому поєдинку. Усі судді віддали перемогу Усику з рахунком: 120:108, 119:109, 119:109.

Президент України Петро Порошенко також привітав Усика з перемогою.

«Жодної секунди не сумнівався, що Сашко переможе! Український гімн, який пролунав сьогодні у Москві на весь світ, – це символ нашої боротьби, наближення нашої перемоги. Україна пишається тобою!», – написав він у Facebook.

Як ми повідомляли, українець Олександр Усик став переможцем фінальної суперсерії з боксу у важкій вазі, завоювавши титул абсолютного чемпіона світу.

У Москві Усик за очками здолав росіянина Мурата Гассієва. Українець отримав перемогу за очками у 12-ти раундовому поєдинку. Усі судді віддали перемогу Усику з рахунком: 120:108, 119:109, 119:109.

Дивимось, як це було – https://www.youtube.com/watch?v=H3bPffVctWA :

 

Telegram Channel