Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Тільки за одну ніч у Горохові зникло 17 каналізаційних люків

Ціна однієї кришки сьогодні – від 2200 до 2600 гривень.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Тільки за одну ніч у Горохові зникло 17 каналізаційних люків

Волинські поліцейські не можуть вийти на слід злодіїв

Жителі Горохова ще пам’ятають, як кілька років тому на вулицях міста Горохова стали зникати чавунні каналізаційні люки. Тоді працівники Горохівського ВУЖКГ, як могли, намагалися попередити нещасні випадки через зловіщі отвори, які могли статися з людьми та з автомобілями. Їх накривали гіллям, дошками, врешті – пластмасовими аналогами. Потому накриття потроху знову змінили на нові оригінали, сподіваючись, що злодії наситили свою паскудну натуру.

В одну ніч каналізаційних люків не стало на вулицях Садовій, Котляревського, Січових Стрільців, Князя Володимира…

Однак той, хто вже звик чужим жити, нездужає робити: цими днями із вулиць міста каналізаційні люки зникли масово. В одну ніч їх не стало на вулицях Садовій, Котляревського, Січових Стрільців, Князя Володимира… Від начальника Горохівського ВУЖКГ Степана Білозіра довідалися, що протягом кількох діб паскудники поцупили в горохівчан 17 кришок. Кожна сьогодні вартує від 2200 до 2600 гривень.

Якщо злодії місцеві, то украли самі в себе. Горохівські поліцейські закликають не бути їхніми ганебними спільниками тих, хто платить за скуплене, не з’ясовуючи, кому воно належить.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel