Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Які вулиці та двори ремонтують у Луцьку

Оновлений тротуар на вулиці Винниченка. Роботи тут ще тривають.

Фото: Відділ інформаційної роботи міської ради.

Волинь-нова

Які вулиці та двори ремонтують у Луцьку

В обласному центрі тривають роботи із ремонту доріг, благоустрою прибудинкових територій та покращення пішохідних зон

Зокрема, нове асфальтне покриття, зливову каналізацію та пішохідну зону отримає вулиця Героїв Крут.

Завершено роботи з ремонту тротуару біля будинку №39 по вул. Гордіюк. Старі бетонні плити тут замінили на бруківку, передбачено спеціальний заїзд для автомобіля швидкої допомоги.

Також нещодавно завершено роботи з ремонту прибудинкової території на просп. Молоді, 13б. Покриття пішохідної зони тут не було зовсім, бруд із вулиці жителі будинку несли прямо до під’їзду. Працівниками підприємства «ВИШКІВ - БРУК» вимощено покриття із бруківки.

Зокрема, нове асфальтне покриття, зливову каналізацію та пішохідну зону отримає вулиця Героїв Крут.

«Кипить» капітальний ремонт прибудинкової території на просп. Соборності 29, 31а, 35, 37а, 37б. Роботи тут тривають вже близько місяця. Заплановано нове асфальтне покриття, розширення проїзної частини, вимощення тротуарів бруківкою, встановлення нового освітлення, дитячих майданчиків.

Триває також і про капітальний ремонт прибудинкової території на просп. Соборності 20, 20а, 22 та 24. Раніше тут була повністю замінена теплотраса, сьогодні ж тривають роботи із заміни асфальтного покриття, вимощення бруківкою тротуарів.

Розпочато роботи з ремонту тротуарного покриття на вул. Винниченка. Бруківка тут буде різноманітною, адже до візерунку додадуть елементи із натурального гранітного каменю, повідомляє Відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel